Wybierz miasto ZAMKNIJ


Wybierz kategorię ZAMKNIJ


Polityka prywatności i cookies

Prywatność czytelników naszego portalu jest dla nas bardzo ważna, dlatego staramy się traktować naszych uzytkowników uczciwie i otwarcie.
Nasz serwis internetowy zapisuje informacje w ciasteczkach (cookies) m.in o:

– Twój adres email, jeżeli pozostawiono komentarz lub skorzystano z formularza kontaktowego.
– Twoje dane utrzymujące sesje logowania – jeżeli się zalogowano.
– Twój adres ip, twoja przeglądarka, dostawca internetu, miejscowość z której odwiedzasz nasz serwis
– Inne dane podnoszące funkcjonalność lub przyspieszony dostęp do naszej witryny.

Nasz portal korzysta również z innych serwisów, które zbierają dane o użytkowniku są to między innymi:
– Google Analytics (w celu zbierania statystyk i dopasowania reklamy do użytkownika)
– Stat4u (cele statystyczne zapisujące informacje takie jak kraj, miejscowość, przeglądarka adres ip, czy system operacyjny użytkownika, data i godzina odwiedzenia witryny).

Portal gwarantuje, że nie odsprzedaje danych użytkowników i dokładamy wszelkich starań by nasze działanie było zgodne z etyką.

W razie jakichkolwiek wątpliwości, prosimy o niekorzystanie z serwisu lub usunięcie pojedynczych ciasteczek.

Zarządzać plikami Cookie możesz według następujących instrukcji dla przeglądarek stacjonarnych:

oraz urządzeń mobilnych:

Czy moje dane są wykorzystywane?

 

  • W żadnym wypadku zebrane dane nie będą sprzedawane podmiotom trzecim. Bazy danych SzybkiRabat.Pl zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.
  • Dane zbierane podczas zapisania się do newslettera będą wykorzystane w celu realizacji usługi powiadamiania o promocjach. Podanie danych w postaci udostępnienia adresu email oraz określenia lokalizacji (wybór miasta) dobrowolne, a w przypadku zamówienia oferty  jest obowiązkowe jeżeli ta usługa ma być realizowana.
  • Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy administratorami SzybkiRabat.Pl, a użytkownikami będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na  zadawane pytania zapytanie jak i realizacji oferty.
  • W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, dane o użytkowniku mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych na jego wniosek

 

Czy mogę zmienić  dane?

 

  • Po zapisaniu się do naszego newslettera i otrzymaniu pierwszego emaila należy kliknąć w link „Pokaż ustawienia”. Prowadzi on bezpośrednio do sekcji z ustawieniami, np. i, lokalizacji (miasto),itp. Pełna rezygnacja z usługi newslettera następuje po kliknięciu w link w stopce każdego emaila - użytkownik usuwany jest automatycznie.
  • Danych zbieranych automatycznie przez system nie można zmienić należy je usunąć
  •  

Wykorzystanie ciasteczek "cookies"

 

W celu dostosowania treści i usług do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkowników serwisu internetowego SzybkiRabat.Pl, używamy tzw. cookies, tj. informacji zapisywanych przez serwery serwisów internetowych na komputerze użytkownika, które serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego komputera.

 

Zastrzeżenia prawne

 

  • Autorzy serwisu promocji, kuponów i ofert zakupów grupowych SzybkiRabat.Pl. pl informują o warunkach korzystania z serwisu oraz zastrzeżeniach prawnych:
  • wszystkie zastrzeżone znaki towarowe i  znaki usług należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych dla zaprezentowania ofert.
  • prezentowa oferta ma wyłącznie charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Kodeksu Cywilnego.
  • serwis SzybkiRabat.Pl.pl nie świadczy usług sprzedaży ofert ani nie pośredniczy w takich usługachautorzy/administratorzy SzybkiRabat.Pl.pl nie ponoszą odpowiedzialności za:
  • zakłócenia w funkcjonowaniu serwisu z przyczyn niezależnych od Administratora, w tym wywołanych siłą wyższą, awarią sprzętu lub oprogramowania, wirusami, niedozwoloną ingerencją Użytkowników, także wówczas gdy powodują one utratę danych na kontach Użytkowników,

tymczasową niemożność korzystania z serwisu wynikającą z wprowadzanych zmian lub przerw technicznych,

treść i formę prezentowanych ogłoszeń/ofert i zdjęć,

  • przetwarzanie danych osobowych następuje na zasadach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002, Nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami) i ustawie z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z późniejszymi zmianami).
  • użytkownik korzystający z serwisu (np. subskrybujący e-mail) oświadcza, że wyraża zgodę na przetwarzanie podanych danych osobowych, w szczególności adresu e-mail na potrzeby marketingowe serwisu SzybkiRabat.Pl.pl
  • administratorem danych osobowych jest Grupa Medialna z siedzibą w Warszawie przy ul. Górczewskiej 224. Każdy Użytkownik ma prawo wglądu do swoich danych, a także prawo do ich poprawiania i usunięcia. Prawo to powinno być realizowane bezpośrednio przez strony www serwisu, lub przez wniosek w formie pisemnej, kierowany na adres Administratora.
  • użytkownik ma prawo do rezygnacji z korzystania z serwisu w każdym czasie Podmiot, którego oferta została zamieszczona na serwisie SzybkiRabat.Pl.pl, ma obowiązek niezwłocznego zgłoszenia administratorom serwisu przypadków naruszenia jego słusznego interesu, w tym w szczególności przypadku naruszenia jego dóbr osobistych. Administratorzy serwisu podejmą odpowiednie działania w celu ochrony słusznego interesu zainteresowanego.